De Appels | Twee-onder-een-kapwoningen

14 twee-onder-een-kapwoningen met garage

Blok 19                  Bouwnummers 39,40         
Blok 21                  Bouwnummers 42,43
Blok 23-27             Bouwnummers 45-54

Verspreid over de wijk komen 14 prachtige twee-onder-een-kapwoningen, die in type en uitvoering allemaal anders zijn. De Appels hebben een breedtemaat van 6 meter en een woonoppervlakte vanaf ca. 151 tot ca. 173 m2. 

De Appels zijn prachtig gelegen aan de Merelweg, watergang of aan het Oosterpark. De woningen hebben allen een riante voor, zij- en achtertuin. De schitterende achtertuinen met een minimale diepte vanaf ca. 7 tot ca. 12 meter liggen aan het zuidoosten, noordwesten of zuidwesten.

Deze twee-onder-een-kapwoningen zijn in drie verschillende smaken verkrijgbaar, maar allen duidelijk familie van elkaar. De Appels verschillen voornamelijk van elkaar in de vorm en de oriëntatie van de kap. Daarnaast vindt u nog drie smaakvolle kleurenpaletten in de uitstraling: blank hout, zwart hout of een warme baksteen met rode pan. Welke variant kiest u?  

De Appels 1

Bouwnummers 42, 43
Bouwnummers 45 t/m 48, 50 t/m 54

Waterrijk wonen 

Bouwnummers 42, 43 zijn prachtig gelegen aan het water en worden standaard voorzien van een vlonder in de achtertuin. Gegarandeerd genieten! Verder hebben deze twee-onder-een-kapwoningen in basis maar liefst 4 dakkapellen (2 aan de voor- en 2 aan de achterzijde). De garage is voorzien van zadeldak en een of twee parkeerplaatsen op eigen terrein. 

Wonen aan de Merelweg

Bouwnummers 45 t/m 48 zijn gelegen aan de Merelweg. Alle woningen zijn uitgevoerd met twee dakkappelen aan de voorzijde van de woning. Bouwnummers 45 en 47 hebben een garage met sedumdak. Bouwnummers 46 en 48 hebben een garage met een lessenaarsdak, dit zorgt voor extra opslagruimte.

Groen wonen aan Het Oosterpark

Bouwnummers 50 t/m met 54 liggen aan het Oosterpark. Kiest u één van deze twee-onder-een-kapwoningen, dan ervaart u groen wonen aan het Oosterpark. De ligging van deze woningen is sfeervol en parkachtig. Puur genieten! 

Bouwnummers 50 tot en met 54 worden uitgevoerd met twee dakkappelen aan de voorzijde van de woning.  Bouwnummers 50, 51, 53 hebben extra opslagruimte door het lessenaarsdak op de garage, Bij bouwnummers 52 en 54 is de garage voorzien van een sedumdak.

De Appels 2

Bouwnummer 39, 40

Deze twee-onder-een-kapwoning is eveneens gelegen aan de Merelweg en grenst aan het doorgaande Tuinfluiterpad. De woning kenmerkt zich door veel glas en licht. Bouwnummer 39 heeft een bijzondere hoekpui en heeft een vrijstaande garage met sedumdak. Verder beschikken beide woningen over een heerlijke loggia. Een loggia is een bijzondere toevoeging aan de woning. Een heerlijke extra buitenruime en een fijn rustig plekje zonder inkijk van boven. Een groot voordeel is dat u ook veel zon en licht heeft op de verdieping.

Bouwnummer 40 heeft een garage aan de woning met een prachtig lessenaarsdak. Deze twee-onder-een-kapwoning grenst aan Staartmeesstraat. Deze woning heeft een beschutte, overdekte entree aan de voorzijde van de woning. 

De Appels 3

Bouwnummer 49

Deze twee-onder-een-kapwoning is gelegen aan het groene Oosterpark en is met een woonoppervlak van maar liefst 188 m2 de grootste binnen de Appels. Deze woning heeft een aantal unieke kenmerken, zoals een prachtige tuitgevel en een garage met een zadeldak. Door de toevoeging van het zadeldak is er ruimte voor maar liefst aan 5 slaapkamers! 

Kenmerken

  • Prachtige  twee-onder-een-kapwoningen
  • Woonoppervlak  vanaf ca. 151 tot ca. 188 m2.
  • Breedtemaat 6 meter
  • Kaveloppervlak van ca. 229 tot ca. 296 m2
  • Tuinligging op het zuidoosten, zuidwesten of noordwesten
  • Garage met zadel-, lessenaars-of sedumdak
  • Een of twee parkeerplaatsen op eigen terrein
  • Badkamer voorzien van luxe sanitair en tegelwerk
  • Energiezuinig en gasloos
  • Diverse opties om uw droomhuis te realiseren

Plattegronden

De Appels 1 B43-BG

De Appels 1 B43-EV

De Appels 1 B43-TV

De Appels 1 B46-BG.

De Appels 1 B46-EV

De Appels 1 B46-TV

De Appels 1 B48-BG

De Appels 1 B48-EV

De Appels 1 B48-TV

De Appels 3 B49-BG

De Appels 3 B49-EV

De Appels 3 B49-TV

De Appels 2 B39-BG

De Appels 2 B39-EV

De Appels 2 B39-TV

De Appels 2 B40-BG

De Appels 2 B40-EV

De Appels 2 B40-TV

Bouwnummer Woonopp Tuindiepte Prijs

© Thunnissen Groep 2021
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring