image/svg xml
Te koop
Onder optie
Mondeling verkocht
Verkocht

Het Plan

HET PLAN

Smaakvol wonen in de Plukhoeve.

De Plukhoeve is een uniek nieuwbouwplan in De Draai in Heerhugowaard. In de Plukhoeve komen 21 woningen in een gevarieerd woningaanbod; van twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande villa’s en geschakelde woningen.  

Ruimte om te leven, ruimte om te groeien. 

Door de luxe opzet van het plan wordt dit echt een prachtige plek om te wonen. De wijk straalt op alle fronten luxe en kwaliteit uit. Ruim van opzet, omgeven door groen en met voldoende ruimte voor parkeren. Het ontwerp van de woningen is geïnspireerd op dorps wonen en sluit goed aan bij het grotere geheel van nieuwbouwlocatie De Draai en het karakter van de polder. 

Hier heeft u alle ruimte, in en om het huis. In de Plukhoeve is alle ruimte om op te groeien, te groeien in uw woon-& werk carrière, uw sociale leven, maar ook de groei van een eigen plukboom. . In de Plukhoeve wordt op elke belangrijke zichtlocatie, per kavel een plukboom geplant.

Woningen in verschillende smaken.

De woningen zijn eigentijds en stijlvol ontworpen, geïnspireerd op het dorpse karakter van De Draai. Er komen woningen in verschillende smaken; elke woning is net even anders. Dit komt door de toepassing van verschillende architectonische elementen. 

Natuurlijk hebben de woningen alles wat u van een modern huis mag verwachten, maar er is nog meer : de ruimte (binnen en buiten het huis), de rijke architectuur, de aandacht voor duurzaamheid en energiezuinigheid, het wooncomfort. Het zijn allemaal zaken, die het woonplezier verhogen. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende opties om uw droomhuis te realiseren.


© Thunnissen Groep 2021
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring